Sabrina Tetenburg

Mijn naam is Sabrina Tetenburg geboren en getogen in Parijs en ik kwam naar Nederland in 1983. Ik heb de eerste schildercursus gedaan 10 jaar geleden bij een kunstenaar in Houten. Ik heb meteen een passie voor kunst ontwikkeld. Deze kunst veroverde me met al zijn facetten. Ik hou van het materiaal, kleur, structuur, vormen, reliƫfs. Ik laat mij ontsnappen met verhoging en waar ik rust vind in het tempo van de transformatie. Ik voel me vervoerd door alle schoonheden van het leven en de diversiteit van de schepping. Alle deeltjes zo klein is, inspireren me en roept me tot een emotie die ik wil overbrengen in mijn creativiteit. Het ontwerp van een werkstuk heeft iets magisch en mysterieus. Zodra de laatste uitvoering wordt gelegd, voel ik een immense leegte en de noodzaak om mijn adem te vangen voordat ik snel begin met een andere kunstwerk... De steen is een levend materiaal en ik ben iedere keer gefascineerd door de emotionele transformatie die de kunstenaar kan terugtrekken als een kunstwerk....

het kunstwerk van Sabrina is te zien in de Dorpskerk te Maarsbergen