Rinke Fierinck

het werk van Rinke Fierinck is te zien in de H.Theresiakerk te Maarn

KindInKunst (KIK) is een werkplaats voor beeldende kunst. in mijn werk is de natuur een grote bron van inspiratie. daarnaast vind ik het interessant om te spelen met tegenstellingen (zwart-wit, licht-donker) en ben ik bezig met thema's als 'vrijheid' en 'gelijkheid'. in de eerste jaren hield ik mij vooral bezig met het maken van vormen in steen en soms pakte ik klei of hout om een beeld te maken. pas na een jaar of zes ben ik mij gaan verdiepen in het maken van bronzen beelden en volgde ik een workshop bronsgieten. meer recent heb ik het werken in klei weer opgepakt en verdiep ik mij in de mogelijkheden van keramiek. daarnaast lonkt 'gebruikt of afgedankt' materiaal mij steeds om iets mee te doen. op www.kindinkunst.nl kunt u meer lezen