Mirjam Verhoef, haar werk is te zien in de Maartenskerk in Doorn

Mensen, culturen, steden, natuur, patronen, symbolen en geschiedenis inspireren mij tot het maken van unieke, handgemaakte sieraden met een verhaal. Het liefst maak ik speciaal voor iemand een uniek persoonlijk sieraad, van zilver, fairtrade goud of titanium.
Mijn hoofd zit vol idee├źn die wachten op uitvoering. Vakantieherinneringen in zilver vastleggen? Of van trouwringen een nieuw, uniek en symbolisch sieraad maken? Ook van een zilveren vork of lepel zijn heel mooie sieraden te maken. Ik organiseer verschillende soorten workshops edelsmeden in mijn winkel/werkplaats op de Traaij 19 in Driebergen. De winkel van Partners in Ambacht is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 -17.00 uur en maandag en dinsdag op afspraak. Meer informatie is te vinden op  www.mirjamverhoef.com